Tervehdys

Mä olin eilen, arvatkaas missä? Yes, mä pääsin isännän ja emännän kaa taas mettäretkelle. Oli aiwan mahtava keli. Emäntä räpsi ihan villinä kuvia musta ja mettästä ja taas musta, voi että se on pöhkö, kun se ei saa kuulemma tarpeekseen mun kuvaamisesta, mikähän sitä oikein vaivaa 😂. No, en antanu kuvaamisen häiritä, vaan nautin olostani ihan kympillä.

Haiskuttelin kaikkea mahdollista ja voi vitsi, se Kauhavan Ojutjärven luontopolku on mahtava paikka tutkia ja maistella ties mitä. Mä niin juoksin ja pompin sinne tänne ja aina välillä humpsahdin jonkin mättään taakse ja mun isäntäväki nauroi mulle. Tää pikkukoirana olo ei oo pöllömpää touhua ollenkaan.

Päivän kohokohta oli ehdottomasti se, kun isäntä kekkas heitellä mulle ihan vaan rannan tuntumaan käpyjä ja mä innostuin hakemaan niitä vedestä. Voi kun isäntäväki nauroi mulle ja siitäkös mä vaan innostuin lisää ja menin aina vaa syvemmälle veteen. Isäntä oli tarkasti valinnu sellasen matalikon, eikä mulla ollu mitään hätää. Emäntä kehaisi: ”Voi rakas tuata pikkuusta, kun se on rohkia” Et viittis emäntä, mua meinas hävettää, kun ei tää nyt musta ollu no big deal… voi onkohan kellään muulla tuollaista emäntää. No, jahkukoon nyt, kunhan saan iltapalalla jauhelihaa yms herkkuja, kyllä mä kestän.

Isännän kaa tutkittiin miesten kesken kaikki jännät kolot, tutustuin erilaisiin sieniin ja tuli selväksi, että ne kantsii jättää rauhaan, en tykänny raakana ja nii kävin juomassa ojasta vettä päälle. Illalla mä olin sitte ihan tööt ja kellahdin heti nukkumaan. Olin niin väsy, etten jaksanu edes syödä, vaan uni vei voitin. Odotan jo seuraavaa mettäretkeä.

Ai, nii meinas unohtua, me ollaa käyty tiellä lenkillä. Eka kerralla mä olin aivan ihmeissäni mix mun kaulapantaan laitettiin selanen flexi, jonka takia mä en saanu hyppiä minne sattuu. No, ei siinä menny kauaa kun hokasin, että ojanpohjassa ja -pientareella on paljon enemmän haiskuteltavaa kuin keskitiellä ja siitä huomiosta oli isäntäväkikin ylpeitä.

Hyvää viikkoa kaikille

t. Rocky

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s