Hey you, olen Rocky

Asun yksiössä (arkieteisessä), jossa on niukka kalustus. Penkki on kaadettu komeroiden eteen, etten vaan jäisi sinne alle jumiin. Sitten mulla on vesi- ja ruokakuppi, niin ja tietty pallo ja pari vinkulelua. Mitäpä sitä poikamies muuta tarvisi… ai niin no on mulla isännän paita, jonka päällä maatessani saan paremmin unesta kiinni. Paitaa on kiva kans nuuskuttaa. Mutta se oli pienenä se, nyt oon jo isompi.

Aamulla sain hyvät naurut. Olin jättäny vinkuleluni oven eteen ja emäntä eka mua hyssytettyään, astui tietysti lelun päälle ja kuului kimeä ”viiuu”. Mua nauratti, kun emäntä säikähti.

Meillä on joka päivä sama lenkki. Opetellaan mun vahtialueeni rajoja. Välillä mä en jaksa keskittyä, kun emäntä ottaa kuvia ties mistä näreistä ja painelen silloin omille retkilleni.

Yks päivä jekutin emäntää ja kipitin issekseni takapihalta yksiöni portaille. Kun emäntä hokas, että mua ei näkynyt missään, hän säikähti pahan kerran. Emäntä juoksi lujaa, ihmeen lujaa, ja tuli nopeasti mua halimaan. Päätin, että en enää karkaa, koska taidan olla aika tärkeä emännälle. Siitä lepertelystä ei sitten hevin loppua tullutkaan… hmpf mä olen sentään hei Rocky.

Isännän kaa me tehdään miesten juttuja. Eilen viimeksi laitettiin taas haketta stokeriin. Minä sain järsiä yhtä tosi hyvää isompaa hakepalaa, kunnes hokasin jonku jutskan pannuhuoneessa.
Säikähdin eka hieman, kun se härveli hyppäs mun leukaan. Isäntä sanoi, että se on kuulepas poju hiirenloukku. Onneksi se ei sattunu, koska oon ”rautaleuka” Rocky. Seuraavaksi annoinkin sitten kyyttiä sille loukkaalle.

Isäntä käy päivisin hakettamassa, mutta voi hitsi, kun meillä on hauskaa, kun hän tulee kotia. Isäntä vie vain eväslaukkunsa keittiöön ja tulee mun luo. Tykkään kölliä isännän sylissä ja vaihtaa kuulumiset. Me myös painitaan, niinku miehet tekee.

Halaus kaikille
💙 Rocky

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s